Hyperventilatie en Agorafobie Tips !

Chronische hyperventilatie behandeling

| By | Category: behandeling, hyperventilatie, symptomen

Chronische hyperventilatie behandeling

Veel mensen zijn al erg lang opzoek naar een behandeling tegen chronische hyperventilatie, deze post gaat over een paar bekende behandelingen.

Hyperventilatie behandeling

Er bestaan veel verschillende methodes en technieken die beweren dat ze je van chronische hyperventilatie af kunnen helpen. Toch werken deze methodes en technieken niet altijd even goed als ze beweren, chronische hyperventilatie is een vorm van hyperventilatie die niet zo makkelijk is op te lossen.

Verschillende behandelingen voor chronische hyperventilatie

– Behandeling doormiddel van medicatie

Een behandeling voor chronische hyperventilatie met medicatie bestaat (nog) niet, zie je ergens dat zo’n behandeling wel word aangeboden, raadpleeg dan je huisarts!

– Behandeling doormiddel van praten met een psycholoog

Praten met een psycholoog kan erg helpen, helaas is dit vaak tijdelijk! Mensen (met chronische hyperventilatie) die doorverwezen worden naar een psycholoog hebben vaak last van stress.

Naar mijn mening lost dit het probleem tijdelijk op, je bent tijdelijk van je stress af en het komt na een tijdje weer terug.

Het probleem word pas opgelost als mensen echt met stress leren omgaan op een rustige manier

Let op: Als je klachten hebt die erg lijken op hyperventilatie, maar je bent niet zeker of het wel echt hyperventilatie is? Ga dan langs je huisarts.

Het systeem dat mij van mijn hyperventilatie af heeft geholpen

Gratis Videos

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Tags: , , , ,

Comments are closed.