|

Hyperventilatie Advies

Hyperventilatie Advies

In dit artikel geef ik je advies over wat je het beste kunt doen wanneer je lijd aan hyperventilatie. Zoals te lezen is in mijn verhaal heb ik zelf jarenlang hyperventilatie gehad en ik ben nu (gelukkig) van mijn hyperventilatie af.

Ik geef je aan de hand van mijn ervaring (en de ervaring van de vele lezers van deze website) advies en tips!

Klik hier wanneer jij van je hyperventilatie af wilt!

Hyperventilatie advies vanuit het beste perspectief!

Ik ben er van overtuigt dat het beste advies op het gebied van hyperventilatie komt van de mensen die zelf last van hyperventilatie hebben gehad. Op veel websites vind je informatie en adviezen over hyperventilatie die door mensen is geschreven die zelf helemaal geen ervaring hebben met hyperventilatie.

Naar mijn mening komt het beste advies van artsen, medisch deskundigen  en ervaringsdeskundigen.

Iedereen is anders!

Iedereen is anders en daarom is een “standaard” advies ook niet altijd gepast, wat je nodig hebt is een advies dat goed bij jou past en waar jij (persoonlijk) wat aan hebt. Toen ik zelf nog last had van hyperventilatie heb ik veel uren op het internet gezocht en helaas las ik vaak dezelfde “standaard” tips en schoot ik hier niets mee op.

Wat ik hiervan heb geleerd is dat je een bepaald advies zoals: “Ga rustig op de grond zitten met je rug recht tegen de muur” niet zo letterlijk moet opvatten, voor jou kan het bijvoorbeeld veel beter werken wanneer je juist niet recht zit of juist gaat staan met je rug recht tegen de muur. (Het is maar een voorbeeld).

Wil je voorgoed van je hyperventilatie af? Dan raad ik het je aan om deze video DIRECT te bekijken

 

Similar Posts