Hyperventilatie en Agorafobie Tips !

Chronische hyperventilatie genezen

| By | Category: chronische hyperventilatie, hyperventilatie, info


Chronische hyperventilatie genezen

Dagelijks maakt chronische hyperventilatie ongeveer een half miljoen mensen het leven (vrij) zuur.  Angstaanvallen, duizeligheid en zweetaanvallen zijn slechts een paar uitingen van chronische hyperventilatie.

Chronische hyperventilatie genezen is niet iets dat je zo een twee drie kunt doen, je hebt hier aardig wat doorzettingsvermogen voor nodig.

Verschil acute en chronische hyperventilatie

Het verschil tussen acute en chronische hyperventilatie is erg simpel, de woorden zeggen het al:

Acute hyperventilatie is onverwacht en uit zich in een korte aanval, acute hyperventilatie heeft vaak als oorzaak stress of angst.

Chronische hyperventilatie is constant aanwezig, mensen met chronische hyperventilatie ademen constant meer in dan uit, hierdoor is het zuurstof gehalte in je bloed uit balans en kunnen er  vervelende dingen gebeuren zoals flauwvallen op onverwachte momenten.

Oplossingen

Zoals ik al zei, chronische hyperventilatie genezen is niet iets dat je zomaar doet, ik ken veel mensen die jaren lang terugkerende klachten hadden en ik heb hun ook gesproken over wat voor hun het beste hielp/helpt.

Over een ding zijn ze het eens, er komen steeds meer oplossingen voor mensen met chronische hyperventilatie.

Hyperventilatie ademhalingsoefening:het leren controleren van je ademhaling en trainen van je longen kan je erg helpen, een nadeel is dat je door emotie vaak de controle over je spieren kwijt kan raken.

Psychische hulp: praten over het probleem lost vaak veel op, ook praten met een specialist op het gebied van chronische hyperventilatie kan veel helpen.  Het begrijpen van het probleem is een grote stap in de goede richting.

Gratis video’s

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Tags: , , ,

Comments are closed.