| |

Chronische hyperventilatie forum

Chronische hyperventilatie forum

Ik heb al eerder een post gedaan met de titel “hyperventilatie forum” maar ben daarin helemaal vergeten te vertellen dat er ook forums zijn gericht op “chronische hyperventilatie”.

Er zijn dus ook veel forums over chronische hyperventilatie, deze forums houden zich (de naam zegt het al) meer bezig met de chronische vorm van hyperventilatie.

Mijn mening

Zoals ik al zei in mijn vorige post over hyperventilatie forums, er zijn veel forums met het onderwerp (chronische) hyperventilatie, erg goed natuurlijk! Dit geeft mensen een kans om over hun problemen te praten.

Maar ik had liever gezien dat er een centraal forum was voor alle soorten hyperventilatie, chronische hyperventilatie, agorafobie etc.

Op deze manier is alle informatie op een forum te vinden!

Chronische hyperventilatie forum voorbeelden:

  • Chronischehyperventilatie.nl
    Een forum dat zich bezig houd met o.a. chronische en normale hyperventilatie en veel fobieën.
  • Libelle
    Dit grote forum heeft vaak topics als chronische hyperventilatie.

Zelf ben ik af en toe nog actief op forums als deze, dit doe ik om te kijken hoe mensen met hun chronische hyperventilatie omgaan, zelf ben ik gelukkig van mijn hyperventilatie af na een lange strijd tegen dit (heel heel erg) vervelende probleem.

Eindoordeel chronische hyperventilatie forum(s)

Ik ben erg blij dat ze bestaan, veel van ons praten niet graag in het openbaar over ons probleem (je wilt niet dat ze “rekening” met je houden) en dit is een manier waarop je redelijk anoniem kunt praten over je chronische hyperventilatie.

Wel had ik graag gezien dat er meer word verteld dat er oplossingen bestaan!

Klik hier om te lezen hoe ik van mijn hyperventilatie afgekomen ben >>

Similar Posts