|

Agorafobie forum

Agorafobie forum

Ik heb al eerder een post gedaan over hyperventilatie en chronische hyperventilatie forums en wil je nu even op de hoogte brengen van agorafobie forums

Er zijn veel forums over hyperventilatie en chronische hyperventilatie maar ook over agorafobie.

Eigen mening

Ik heb het al gezegd in mijn vorige posts over de forums, er zijn veel forums die zich bezig houden met een van deze onderwerpen, of hyperventilatie of chronische hyperventilatie of agorafobie, ik ben hier erg blij mee! Ik vind dat mensen op deze manier een kans krijgen om over hun problemen te praten en dat lost op zichzelf al erg veel op.

Toch had ik liever gezien dat er een forum was dat zich bezig hield met alle verschillende soorten, als een soort centraal punt!  Zo komt alle informatie op een plaats en kunnen we elkaar nog beter helpen!

Agorafobie forum voorbeelden:

Paniekaanval.nl

Fobiechat.nl

Scholieren.com

Ik ben erg te spreken over paniekaanval.nl hier is veel informatie over agorafobie te vinden, ook fobiechat is erg goed dit is letterlijk een plaats waar veel mensen samenkomen om over hun problemen te praten! Ga zo door!

Eindoordeel agorafobie forum(s)

Ik ben erg blij dat er forums (en chatboxen) bestaan die focussen op agorafobie, als je agorafobie (angst voor angst) hebt dan kom je niet veel buiten en is internet een uitkomst, de mensen die over hun agorafobie heen zijn kunnen andere goed helpen.

Gratis video’s

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Similar Posts