Chronische Hyperventilatie

Chronische hyperventilatie

Een onderdeel waar ik nog niet over heb geschreven op mijn blog is chronische hyperventilatie, tot voor kort wist ik zelfs niet eens van chronische hyperventilatie!

Sterker nog, via een mail die ik van een bezoeker van mijn blog kreeg ben ik op de hoogte gebracht van dit onderwerp en heb ik besloten er een artikel over te schrijven zodat jij wat meer te weten kan komen over chronische hyperventilatie!

Wat is chronische hyperventilatie?

Als je aan hyperventilatie denkt denk je aan het beeld dat bijna iedereen heeft van hyperventilatie! Namelijk: Het blazen in een papieren zak, plotseling  flauwvallen, paniek, etc.

Nu zijn dit allemaal symptomen van “acute” hyperventilatie, ook wel de soort hyperventilatie die iedereen kent!

Maarrrr er is dus ook een “soort” hyperventilatie die mensen niet zomaar kunnen zien! Dit is chronische hyperventilatie, en het is niet heel erg bekend!

Mensen met chronische hyperventilatie hebben vaak hele diverse klachten, deze klachten passen vaak niet bij hyperventilatie met als gevolg dat de klacht oftewel chronische hyperventilatie niet erg snel gevonden word.

Net als hyperventilatie kan Chronische hyperventilatie ook worden veroorzaakt door:

–          Stress

–          Drukte

–          Verleden

–          Onzeker zijn

–          Gevoelig zijn

Gratis video’s

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Similar Posts