|

Acute hyperventilatie

Acute hyperventilatie

Er zijn twee verschillende soorten hyperventilatie: Chronische hyperventilatie en Acute hyperventilatie.

Acute en chronische hyperventilatie verschillen erg duidelijk van elkaar.

Acute hyperventilatie is erg makkelijk te herkennen, acute hyperventilatie onstaat namelijk wanneer iemand bijvoorbeeld het gevoel heeft te weinig lucht te krijgen, hierdoor gaat die persoon steeds zwaarder ademen en raakt hij/zij de controle over de ademhaling kwijt.

Er zijn veel verschillende klachten voor acute hyperventilatie:

Angst, versnelde hartslag, benauwdheid, duizeligheid, spierverkrampingen, slap gevoel in het lichaam flauwvallen en zelfs problemen met logisch nadenken!

Paniek zorgt er vaak voor dat de problemen erger worden, paniek in combinatie met de problemen om logisch na te denken maken het dus nog erger.

Men komt vaak in een soort herhalingspatroon, de gedachten “o nee, wat gebeurt er met me” (oid) zorgen voor paniek waarop je harder gaat ademen en hyperventilatie nog erger maken.

Heb je hyperventilatie en herken jij jezelf in het bovenstaande stuk, dan zijn de gratis video’s van geert misschien wel wat voor jou! (Hier later meer over).

Chronische hyperventilatie is ten opzichte van acute hyperventilatie minder, bijna niet of zelfs niet te herkennen. Bij chronische hyperventilatie is de ademhaling vaak voortdurend te diep!

Omdat men dit vaak voordurent doet neemt de voorraad van koolzuurgas in het lichaam erg sterk af en omdat koolzuurgas belangrijk is voor heel veel lichaamsprocessen kan er dan veel fout gaan, dit hangt allemaal af van de zwakke punten van iemands lichaam.

Veel mensen die chronische hyperventilatie hebben vallen soms flauw, het lijkt dan alsof dit “uit het niets” gebeurd.

Gratis video’s

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Similar Posts