Hyperventilatie en Agorafobie Tips !

Hyperventilatie opwekken

| By | Category: hvp, hyperventilatie, hyperventilatie provocatietest, opwekken


Hyperventilatie opwekken

Opwekken van hyperventilatie?

Hyperventilatie is een (erg vervelende) niet gevaarlijke aandoening, er is geen enkele reden waarom je het zou willen opwekken, toch?

Er bestaat een (psychische) behandeling die je helpt om over de angst van hyperventilatie heen te komen, en je leert hoe jij je ademhaling goed kan controleren.

Deze behandeling heet: Hyperventilatie- provocatietest (HVP).

Hieronder een klein stukje over de hyperventilatie- provocatietest:

LET OP: Lezers worden geadviseerd om dit nooit alleen te doen, doe dit alleen in het bijzijn van een professional zoals een arts.

In een HVP behandeling word de persoon die de behandeling volgt (iemand met hyperventilatie) gevraagd om gedurende een a twee minuten erg snel en diep te ademen, ongeveer zoals je doet als je gespannen, bang, vermoeid en of lichamelijke inspanning hebt geleverd.

Meer (teveel) zuurstof is het gevolg, je lichaam is zich nu aan het prepareren op een inspanning die niet komt en bijna direct treden er dan hyperventilatie verschijnselen op of zelfs een acute hyperventilatie.

Duizelig, licht gevoel, tintelingen, benauwd zweten etc.

Het hyperventilatie opwekken (HVP) leert je hoe je klachten veroorzaakt worden door de manier waarop  je aan het ademen bent op dat moment. Het laat je zien dat je door hyperventilatie niet flauwvalt, de controle niet verliest en niet dood gaat.

Doordat je leert hoe jij je adem kan controleren kun je van je hyperventilatie afkomen en het belangrijkste, je raakt de angst voor hyperventilatie kwijt!

Heb je last van hyperventilatie of verschijnselen van agorafobie dan is de hyperventilatie- provocatietest misschien wel iets voor jou! Ik weet dat het al heel veel mensen heeft geholpen!

Gratis video’s

Ik kan het systeem van Geert Verschaeve heel erg aanraden. Neem een kijkje op zijn website en bekijk de de 4 gratis video’s.

De cursus van Geert is voor mij van onschatbare waarde geweest en ik hoop dat het jou ook verder kan helpen!

Klik hier om de video’s van Geert NU te bekijken!

Tags: , ,

Comments are closed.